Systemische Coachdag “Paard-In-Zicht”

Datum: zie agenda
Locatie: Via Equestra, Gilze
Tijd: 9.30 – 17u
Prijs: 145 Euro inclusief theoriemapje, koffie/thee en BTW, excl. lunch

FotoTarazat2

In deze training trainen wij geen paarden, maar trainen de paarden ons. Paarden hebben namelijk een ‘neus’ voor onbalans in onze leefsystemen. 

Paarden leven in kuddes waarbinnen harmonie belangrijk is om succesvol te overleven. Hun gevoeligheid voor disharmonie en hun vermogen om ons te wijzen waar mogelijkheden tot herstel liggen zijn magnifiek!

Het kijken door een systemische bril betekent dat je het ‘verhaal’ van jouw leven niet alleen individueel bekijkt, maar via het grotere geheel. Net als paarden maken wij, gewenst of ongewenst, deel uit van ‘kuddes’. De plaats die jij hebt binnen je familiesysteem, je werksysteem, je vriendenkring en de dynamieken die, zichtbaar of onzichtbaar, spelen binnen deze systemen, zijn van invloed op jouw leven en dat van anderen. Iedereen heeft een plek en iedereen hoort erbij.
Het kijken naar plaatsen en rollen in het systeem en de dynamieken die hierop van invloed zijn, kan een verhelderend andere kijk geven op (levens)vragen, klachten, terugkerende patronen en verstrikkingen.

Aan het einde van deze dag heb je inzicht in de systemische basisprincipes en heb je, als je dat wenst, samen met de paarden kunnen afwisselen kunnen kijken naar je eigen systeem en kunnen representeren in systemen van anderen.

Je hebt kennisgemaakt met een aantal praktische systemische werkvormen waarmee je leert hoe ‘systemisch voelen’ werkt en hoe je met een ‘systemische bril’ naar vraagstukken van jezelf en anderen (bijvoorbeeld je gezin, vrienden, collega’s of werknemers) kunt kijken.

Je opgeven voor deze bijzondere dag kan via het contactformulier.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close